Vastuun kieltäminen

Huomio

Yhtiömme ei ole vastuussa eikä nimenomaisesti ota vastuuta toimituksen viivästymisestä, joka ei ylitä 10 päivää odotetusta toimituspäivästä. Määräaikana pidetään 10 (kymmenen) päivää suunnitellusta toimituspäivästä tai seuraavaa työpäivää, jos kyseessä on paikallinen vapaapäivä.

Yrityksemme ei ole vastuussa toimituksen epäonnistumisesta, jos asiakas on antanut puutteellisen osoitteen, väärän osoitteen tai osoitteen, joka ei muulla tavoin johda toimituksen onnistumiseen. Yrityksemme ei ole vastuussa toimituksen laiminlyönnistä, jos asiakas ei ole lunastanut pakettia, kieltäytynyt siitä tai on estänyt toimituksen muulla tavoin. Kaikki palautukset näissä tapauksissa tehdään vain kansainvälisen postipalvelun kautta.

Yhtiömme ei ole vastuussa ja nimenomaisesti kieltäytyy kaikesta vastuusta sellaisten geneeristen tuotteiden toimittamisesta, jotka eivät vastaa asiakkaan odotuksia esimerkiksi seuraavien kriteerien perusteella: - ehkäisypillereiden väri, muoto ja koko, pillereihin painettujen tai merkittyjen etikettien läsnäolo, joissa on kauppanimi ja jotka on valmistanut eri valmistaja kuin se, jonka asiakas odottaa saavansa. Kaikille geneerisille tuotteille, kaikki verkkosivuilla esitetyt tuotetiedot, kuten muun muassa pikkukuvat, tuotteiden kuvat, valmistajien nimet ja kauppanimet, ovat ainoastaan tiedotustarkoituksessa.

Yrityksemme ei ole vastuussa eikä nimenomaisesti ota vastuuta saadun tuotteen tehottomuudesta, jos tuote on ostettu etiketissä ilmoitetun käyttötarkoituksen mukaisesti.

Tekemällä tilauksen yritykselle vahvistat, että olet lukenut, ymmärtänyt ja hyväksynyt tämän vastuuvapauslausekkeen. Kaikki toimet, jotka on toteutettu maksun perimiseksi takaisin käyttäjältä jostain edellä mainituista syistä, katsotaan petollisiksi toimiksi, ja ne voivat johtaa oikeustoimiin ja kieltoon järjestelmästämme.