Palautuspolitiikka

Vakuutus Tilauksen peruuttaminen

Ilmoitathan meille, että hyväksymme tilauksen peruutukset AINOASTAAN 24 tunnin kuluessa tilauksen tekemisestä. Jos haluat peruuttaa tilauksesi, sinun on otettava yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse tai sähköpostitse (Ota yhteyttä) ja ilmoitettava päätöksestä. Jos otat meihin yhteyttä 24 tunnin jälkeen, tilausta ei käsitellä.

Varmista, että annat voimassa olevan toimitusosoitteen tilauslomakkeessa, suosittelemme, että tarkistat huomautukset ennen tilauksen lähettämistä. Kaikki virheet voivat johtaa tilattujen tuotteiden toimittamatta jättämiseen. Jos olet huomannut, että osoitteen muistiinpanot on syötetty väärin, ota mahdollisimman pian yhteyttä ja ilmoita asiasta (Ota yhteyttä).

Palautuskäytäntö

Tarjoamamme lääkkeet vastaavat yleensä merkki lääkkeitä. Takaamme, että ne ovat kemiallisesti identtisiä ja että niillä on sama lääkkeellinen vaikutus.

Jos et ole tyytyväinen lääkkeiden tuottamaan vaikutukseen, ota meihin yhteyttä ja ilmoita ongelmasta. Annamme palautusosoitteen, ja heti kun tuote on saapunut palautusosastollemme, aloitamme palautusmenettelyn.

Ennen kuin otat yhteyttä meihin, varmista, että otat tuotteiden oikean annoksen ja noudatat käyttöohjeita. Muista, että vaikutuksia voivat hidastaa rasvainen ruoka ja alkoholi, joita otat ennen tablettiin.

Jos tuotetta ei toimiteta ajoissa (toimitus kestää 10-21 päivää, tullitarkastukseen voi liittyä kymmenen päivän lisäviive), voit ottaa yhteyttä tukitiimiin (Ota yhteyttä) saadaksesi rahat takaisin. Maksu palautetaan luottokortillesi. Palautusmenettely kestää yleensä 5-7 arkipäivää, tämän ajanjakson jälkeen palautus tehdään luottokortin tiliotteelle.

Tuotteiden erityisluonteen vuoksi emme hyväksy palautuksia. Kukaan ei voi varmistaa säilytysolosuhteiden noudattamista tilauksen kuljetuksen aikana, joten emme voi hyväksyä niitä, vaikka paketti pysyisi suljettuna.